cIMG_2686
Skadedjursangrepp på Coop Herrhagen
Matbutiken Coop Herrhagen i Karlstad meddelar på sin Facebook-sida att man på grund av skadedjursangrepp tvingas att stänga under flera dagar. FoodMonitor har uppgifter om snusk med matvaror och problem med bristfällig utrustning i butiken som pågått under flera år.
”Vi stänger vår butik tillfälligt för att se över våra lagerytor och säkerställa butiksytorna i stort. Butiken har dessvärre haft besök av gnagare under ett par tillfällen, främst inom butikens lagerytor. Anticimex har utfört omfattande åtgärder i form av bekämpning, sanering, åtgärder på fastigheten och dagliga kontrollrundor. För att garantera att problemen försvinner helt kommer vi att hålla butiken stängd under en kortare tid”, skriver Coop Herrhagen på sin Facebook-sida.
cIMG_2699
Problemen i den aktuella butiken har pågått i flera år. Det har stått giftfällor utanför butiken under lång tid.
FoodMonitor har många uppgifter om snusk i butiken som också det pågått under flera år. Det handlar bland annat om snusk i charkavdelningen, konsumentförpackningar som förvarats i butik i direkt kontakt med golv, frukt på golv, rutten frukt och kylaggregat som läcker ner på konsumentförpackningar som blir blöta.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.