Martin & Servera förvärvar 3DAB
Martin & Servera förvärvar 3DAB med dotterbolaget Still Sparkling Star AB, meddelar man idag. Med förvärvet skapas möjligheten att ge en fullservice av fatöls- och vattenanläggningar till bolagets kunder, från förhandling, avtal och installation, till service, underhåll och utveckling.
Man konstaterar också att två populära vattenkoncept därmed kommer att leva och utvecklas sida vid sida.
Det är Martin & Serveras ökande behov av servicetjänster för vattenanläggningar som ligger bakom det nya förvärvet. 3DAB är sedan länge en servicepartner till bryggerier och importföretag av fatöl. Förvärvet innebär att Martin & Servera nu kan bygga upp en egen serviceorganisation.
– När vi initialt tillför 3DAB 800 vattenanläggningar skapar det förutsättningen att bygga upp en egen servicekår och lägga grunden till något större. Vi vill över tid utveckla lösningar som blir mer än service och dryckeskoncept. Bland annat kan det handla om att utöka rollen som grossist till att omfatta även installation och service av kökens utrustning. Det vi gör är att bygga upp ett specialistföretag som riktar in sig på service och underhåll, kommenterar Sven Demitz-Helin, vice vd för Martin & Servera och föreslagen ordförande för 3DAB.
/FoodMonitor