Samarbete ger helhetslösning
Restauranggrossisten Martin & Servera inleder ett samarbete med Svea Gruppen, som arbetar med interiör, design och framtagning av konceptlösningar för restauranger och offentliga miljöer. Målet är att kunna erbjuda en helhetslösning för restaurangköken, meddelar man.
Martin & Servera och Svea Gruppen arbetar båda inom den professionella måltidsbranschen men med olika produkt- och tjänsteerbjudanden.
– Svea Gruppen står för hög kvalitet och god design, med snabba leveranser och gedigen erfarenhet av köksplanering. Vill vi förstärka vår position som marknadens ledande restauranggrossist och stödja våra kunder genom hela livscykeln i de frågeställningar som en restaurang ställs inför. Vi är därför stolta över att kunna rekommendera våra kunder en så kompetent affärspartner, säger Robin Exman, affärsutvecklingsdirektör i Martin & Servera, i samband med ett pressmeddelande.
I och med samarbetet får Martin & Serveras kunder möjligheten att ha en enda samtalspartner vid framtagandet av det nya köket, liksom om-, till-, eller nybyggnationen, istället för att anlita flera olika leverantörer. Martin & Servera kan därmed leverera allt från ritningar, projektering och byggnation till möbler, maskiner, restaurangutrustning och övrig inredning, meddelar man vidare.
– Samarbetet med Martin & Servera möjliggör att vi nu i högre grad kan fokusera på det vi kan bäst och tillsammans erbjuda helhetslösningar till nya och befintliga kunder. Vi är redo och taggade inför samarbetet och ser fram emot att generera nya kontakter och projekt för båda parter, kommenterar Jessica Lenlin, vd för Svea.
/FoodMonitor