bobBOB får ny design
Med ny logotyp och designmanér vill Orkla Foods nu föra varumärket BOB närmare sin kärna: frukt och bär. Varumärket skapades redan 1948 och anses vara ett av Sveriges starkaste inom livsmedel.
Idag säljs närmare 10 miljoner flaskor BOB saft varje år. Sylt och marmelad är andra exempel på produkter med stora försäljningsvolymer. En uppfräschning av designen kändes dock välbehövlig, menar man på Orkla.
– Med logotypens gröna blad blir det extra tydligt att frukt och bär är centrala för BOB. Naturlighet och hög kvalitet på produkterna A och O. Det tycker vi att den nya designen förmedlar , berättar Nina Sandström, Marknadschef på Orkla Foods Sverige.
– Självklart är det också viktigt med igenkänning. Med den runda logotypen och klassiskt röda färgen är jag övertygad om att våra konsumenter kommer att hitta BOB lika lätt som vanligt i hyllan.
Några av de första produkterna som rullar ut med ny design är nyheterna BOB Jordgubbsmarmelad med mer frukt och mindre socker och BOB Squeezy Blåbär/Hallon.
/FoodMonitor

t20