blossomBlossom blir coach
för viktväktare
Artisten och friskvårdsprofilen Blossom Tainton Lindquist startar ett samarbete med ViktVäktarna och blir därmed i praktiken inspiratör till 95 000 svenskar som vill gå ner i vikt. ”Jag vill att människor ska upptäcka sin egen kraft. Min ambition är att få människor att ta ansvar för sin egen hälsa”, säger hon.
 
Blossom har en lång och bred meritlista som innefattar Melodifestivalen, TV-programledare, författare, chefredaktör och föreläsare. Framförallt har hon arbetat mycket som träningscoach.
 
– Min första uppgift blir att arbeta fram motionsprogram åt ViktVäktarnas kunder. Både för dem som vill komma igång och men också för dem som redan är igång och vill komma vidare, säger hon.
 
Fram till idag har två miljoner svenska kvinnor och män förändrat sin livsstil med hjälp av ViktVäktarnas kostprogram. Dels via traditionella veckomöten, dels den snabbt växande gruppen som fixar kost och motion med ViktVäktarnas onlinetjänst, skriver ViktVäktarna i ett pressmeddelande.
 
– Det ska bli väldigt spännande att samarbeta med Blossom. Vi hoppas att detta samarbete på ett ännu tydligare sätt visar att vi tar nyttan av motion på lika mycket allvar som nyttan av att äta rätt, säger Karin Nileskog, kost & utbildningsansvarig på ViktVäktarna.
 
/FoodMonitor

t20