bfdcocosPaulún lanserar kokosvatten
I samarbete med näringsfysiologen Fredrik Paulún lanserar Procordia nu ett kokosvatten utan tillsatser och utan tillsatt socker. För att bevara smakkvaliteten är kokosvattnet kylt till dess att det når konsumenten. ”Det är viktigt för oss att ta fram goda och nyttiga produkter som ger kroppen energi och balans. Kokosvattnet är en frisk och god nyhet i sortimentet hos Paulúns, säger Maria Tilly”, marknadschef på Procordia.
 
 
Kokosvatten hjälper kroppen att återställa vätskebalansen genom att det innehåller viktiga salter och mineraler som bidrar till en ökad vätskeupptagning. Kokosvattnet från Paulúns innehåller både kalium och natrium som på ett naturligt sätt hjälper kroppen att återhämta sig, enligt Procordia.
 
– Både kosten och vätskebalansen påverkar hur vi mår. För att prestera på topp är det viktigt att dricka tillräckligt med vatten. För lite vätska gör att kroppen blir mindre uthållig. Därför har vi tagit fram kokosvatten som med en i det närmaste perfekt balans av mineraler och kolhydrater hjälper kroppen att snabbt återställa vätskebalansen, berättar Fredrik Paulún.
 
För att bevara smakkvaliteten hålls kokosvattnet kylt från tillverkning till dess att det når konsumenten. Kokosvattnet finns i smakerna mango/passion och ananas/guava samt naturellt.
 
Fakta Paulúns kokosvatten:
Kokosvattnet kommer från färska, gröna kokosnötter, inte att förväxla med den bruna, mogna kokosnöten som innehåller kokos fruktkött. Finns i handeln i flaskor om 30 cl.Förpackningen har en QR-kod med ytterligare information om kokosvatten.
 
/FoodMonitor

t20