OlaLauritzsonFärdig GI-mat
– ett lyckat koncept
– Det ska vara så enkelt att det är omöjligt att misslyckas, säger entreprenören och kostexperten Ola Lauritzson om sin satsning GI-boxen, som sedan starten 2010 levererat närmare en miljon färdigmaträtter enligt GI-metoden till hushåll i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nu satsar bolaget stenhårt på expansion genom att möjliggöra leveranser till 102 orter i Sverige.
– Vi tar nu ett stort steg i GI-boxens historia, detta är vår största lansering någonsin, kommenterar Lauritzson som ligger bakom all mat och alla recept som levereras till kunderna.

– Bara förra månaden öppnade vi i 43 nya orter. Men vi får ständigt nya förfrågningar. Därför har vi arbetat hårt för att hitta lösningar för ännu fler orter för att möta efterfrågan.

Cirka miljonen maträtter har alltså fram till nu levererats till kunder runt Stockholm, Göteborg och Malmö, men antalet växer stadigt varför man tror att kurvan ska stiga ytterligare:

– Det som gör GI-boxen unikt är att maträtterna är näringsberäknade för att ge en bra balans mellan smak, kaloriinnehåll och mättnadskänsla. I snitt går våra kunder ner 4,5 kilo i vikt när de följt programmet i fyra veckor, konstaterar Ola Lauritzson.
Läs profilintervjun med Ola Lauritzson i FoodMonitorPlus

/FoodMonitor

t20