If om benbiten i korv:
”vi hade ingenting att göra med att den slängdes”
Som FoodMonitor berättat om tidigare så skadades en konsument av en benbit i livsmedelsföretaget Atria:s Onsalakorv. Enligt uppgift var det försäkringsbolaget If som såg till att benbiten slängdes. Atria sa inte emot. Men nu tar If bladet från munnen och ger idag en utförlig kommentar till ärendet.
”Det var som nämnts inte någon på If som slängde benbiten … och vi hade ingenting att göra med att den slängdes”, skriver Tobias Edlund som är presskontakt på If i ett mejl till FoodMonitor.
Läs mer: If nekar ersättning för bitskada orsakad av Atria Scandinavia AB:s ekologiska Onsalakorv – undanröjde bevismaterial
FoodMonitor har upprepade gånger frågat Atria om den aktuella benbiten. När vi ställer frågan om Atria bett If undanröja bevismaterialet blir svaret från deras kommunikationschef Sara Andersson följande:
”Nej, vi har inte bett vårt försäkringsbolag att undanhålla information. Atria Scandinavias policy är att alltid följa vårt försäkringsbolag beslut som i sin tur följer aktuell lagstiftning”.
Senare ... Läs vidare på FoodMonitor Plus
/FoodMonitor