Skistar anmäls till Konsumentverket
Är det verkligen en bra idé att sälja alkohol på företaget Skistar:s äventyrsbad i Sälen? Det undrar en konsument som anmält bolaget till Konsumentverket.
”Var på Experiums äventyrsbad i Sälen. Där såldes det alkohol till gästerna. En grupp med män i 35-årsåldern drack för mycket och blev högljudda och stökiga. De uppförde sig utan hänsyn till övriga gäster. När de skulle gå ut till utepoolen trycktes ett barn ner under ytan. Mamman blev upprörd och säkerhetsvakt tillkallades. Gick bra med barnet. Är det verkligen passande att sälja alkohol på ett äventyrsbad när sådant här kan ske?”, skriver konsumenten i en anmälan i dagarna.
UPPDATERAD 2016-02-04
Kommentar från Skistar:
"Med anledning av den anmälan som inkommit, vill vi beklaga gästens upplevelse. Vi har drygt 200.000 besökare i äventyrsbadet på experium årligen och har under de 6 år verksamheten varit igång ej fått några rapporter om några liknande tillbud eller händelser. I de serveringar som finns i anläggningen har vi alkoholtillstånd och följer noga de regler och restriktioner som följer med det, men kommer ändock att se över en extra gång om ytterligare kan göras för att undvika händelser likt denna", skriver Linda Morell, pr-chef på SkiStar AB, i ett mejl till FoodMonitor.
/FoodMonitor