eIMG 7722
Nya vego med Oumph! på Wayne’s Coffee
PRODUKTNYTT: Nu kommer det fler rätter med Pulled Oumph!, från svenska livsmedelsföretaget Food for Progress, till kafékedjan Wayne’s Coffee. Sedan tidigare erbjuds en matig sallad gjord på bland annat Pulled Oumph!, linser, och sötpotatishummus. Inom kort släpps en ny vegansk wrap samt en bagel.
– För oss är det viktigt med många schyssta alternativ att välja på, avsett om du är ute efter den ultimata fikan eller en snabb och mättande lunch. En tydlig trend just nu är att många väljer att äta vego på lunchen. Därför har vi tagit fram några nya goda rätter som passar lika bra för veganen som för den som vill äta mer grönt till vardags, säger Daniel Nordström, Chef produktutveckling på Wayne’s Coffee, enligt ett pressmeddelande.

eIMG 7647

eIMG 7623Här är de tre rätterna på Wayne´s med Oumph! från Food for Progress (källa Food for Progress):
Oumph!-sallad: Pulled Oumph!, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, sallads- och spetskålsmix, och senapsvinägrett.
Wrap med Oumph!: Rödbetstortilla fylld med Pulled Oumph!, linssallad, sötpotatishummus, ärtskott, romansallad, spetskål, och senapsvinägrett.
Bagel med Oumph!: En bagel med Pulled Oumph!, guacamole, krispig sallad, tomat, och rödlök.
/FoodMonitor
Fakta:
Wayne’s Coffee är Sveriges första KRAV-certifierade kafékedja.
Fler bilder:

eIMG 7667

eIMG 7741

eIMG 7763

Den mindre bilden till vänster: Ulas Özdemir som driver Wayne’s Coffee i gallerian Mitt i City i Karlstad. Foto: FoodMonitor.

t20