pIMG 9745
Godiva lanserar mer premiumchoklad på den svenska marknaden
PRODUKTNYTT Det belgiska chokladvarumärket Godiva meddelar att man nu bestämt sig för att lansera fler produkter på den svenska marknaden. Det handlar om en chokladkaka med smaken ”jordgubb & rosépeppar” och pralinaskarna ”The Belgian Selection”.
”Den eftertraktade chokladen från Godiva har tidigare bara gått att köpa från egna butiker i utlandet, den mest kända på Fifth Avenue i New York, men också på flygplatser runt om i världen. Sedan lanseringen i Sverige tidigare i år säljs utvalda produkter även i den svenska dagligvaruhandeln”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

pIMG 9796

De nya produkterna, som går att köpa på ICA och Coop, lanseras lagom till jul. Det går att höra att det är frågan om premiumprodukter, berättar bolaget.
”En stark trend inom smak är just peppar. Kombinationen peppar och choklad höjer smakupplevelsen till en ny och mer komplex nivå. Chokladen är dessutom av finaste belgisk kvalitet som kan höras när du bryter en bit mörk choklad. Fin kvalitetschoklad ger nämligen ifrån sig ett fantastiskt klickljud när den bryts och smälter inte på händerna när du håller i den”, skriver bolaget.
/FoodMonitor

t20