sibyllaimg3141Ny vd i
Nordic Fast Food
Nordic Fast Food, som äger Sibyllakedjan, meddelar att Joakim Carlsson (bilden, Foto: Sibylla) från Gävle är deras nye vd. Joakim Carlsson har tidigare varit tillförordnad vd i bolaget och driver själv Sibyllakök i Gävle, Valbo och Vemdalen.
 
”Att tacka ja till VD-jobbet var givetvis ett stort beslut för mig och det är en stor ära att få möjligheten att leda Sibyllakedjan in i framtiden. Jag har ju levt med Sibylla sedan barnsben och det faktum att jag känner i princip alla i kedjan och våra leverantörer gjorde beslutet lättare”, säger Joakim Carlsson.
 
Joakim Carlsson tycker att Sibylla´s koncept fungerar väl. Men han vill öka lönsamheten i verksamheten.
 
”Jag ser absolut inga andra mål med kedjans framtid än de redan fastlagda och även om vi idag kommit väldigt långt så kan vi inte slå av på takten. Ökad försäljning och lönsamhet i köken, ytterligare följsamhet kring konceptet och vår unika gemensamma Sibyllaanda, är det som kommer vara högst upp på agendan”, säger han.
 
FoodMonitor-Fakta:
Nordic Fast Food.
Omsättning: 74.9 Mkr (2009).
Resultat före skatt: 6.5 Mkr.
Antal anställda: 15.
 
Sibyllakedjan omfattar drygt 180 kök över hela landet och drivs av Nordic Fast Food AB, som ägs gemensamt av franchisetagarna och Atria Concept AB.
 
/FoodMonitor
 

t20