mIMG_2605
Tre nya från McVitie’s
Livsmedelsföretaget McVitie’s meddelar att man utökat sitt utbud av kex med tre nya produkter i havresegmentet. Bolaget säger att man med produkterna rider på den nya havretrenden bland konsumenter.
”Tack vare den starka havretrenden har konsumenter under de senaste åren fått upp ögonen för havrekex och försäljningen har ökat markant. För att möta den stora efterfrågan bland konsumenter lanserar McVitie’s nu tre nyheter”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Vi är experter på att baka kex på högkvalitativa ingredienser och det är grunden för allt vi gör. Havretrenden är stark vilket gör att fler och fler upptäcker våra havrekex. Havre är också en perfekt ingrediens för glutenfria alternativ och vi är så glada att kunna utöka sortimentet med de nya tillskotten, säger Anja Schmeling Marketing Manager DACH / Nordics, enligt pressmeddelandet.
Det här är de nya produkterna (källa: McVitie’s):
McVitie’s Havre Crunch Gluten Free – "krispig havrekaka bakad på glutenfri havre och havremjöl. Innehåller 59 procent havregryn och fullkornshavremjöl"
McVitie’s Havre Crunch Gluten Free Milk Chocolate – "krispig havrekaka bakad på glutenfri havre och havremjöl, med ena sidan täckt av god mjölkchoklad. Innehåller 44 procent havre och fullkornshavremjöl samt 25 procent mjölkchoklad"
McVitie’s Havre Dark Chocolate Chip – "kombinerar fullkorn med bitar av mörk choklad. Innehåller 33 procent havre, 30 procent fullkorn, och 11 procent mörk choklad"
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20