Efter branden på Polarbröd – statsministern och arbetsmarknadsministern besöker Älvsbyn
Brödbolaget Polarbröd i Älvsbyn meddelar att statsminister Stefan Löfven och arbetsmarknadsminister Eva Nordmark planerar att besöka Älvsbyn på måndag för att uttrycka sitt deltagande efter branden och träffa representanter från Polarbröd, kommunen och facket. Bland annat brandens följdeffekter på sysselsättningen i Älvsbyn och i övriga landet ska diskuteras.
– Det betyder såklart mycket att statsministern och arbetsmarknadsministern vill visa sitt deltagande och besöka oss i Älvsbyn. Det är en gest som jag tror kommer att uppskattas av många här på orten och förhoppningsvis kommer mötet att leda till någonting gott. Det känns bra att vi får en möjlighet att diskutera viktiga frågor för Polarbröd och kommunen framåt, säger Karin Bodin, koncern-vd för Polarbröd, enligt ett pressmeddelande.
”Deltar på mötet gör, förutom ministrarna, Polarbröds koncern-vd Karin Bodin, Polarbröds vd Anders E Johansson, bageriets platschef Lilian Nilsson, kommunalråd Tomas Egmark, kommunchef Magnus Nordmark samt fackombud Stefan Hortlund – klubbordförande för Livsmedelsarbetareförbundet”, skriver Polarbröd.
/FoodMonitor

t20