cIMG_2349
Friska Bär från Clean Drink
PRODUKTNYTT Dryckesbolaget Clean Drink i Stockholm meddelar att man lanserar produkten Friska Bär. Drycken är berikad med BCAA och innehåller 180 milligram koffein och vitaminer och mineraler. Det finns ingen plast i förpackningslösningen för produkten.
– Det som känns extra roligt med lanseringen av FRISKA BÄR är att det här är första smaken som använder sig av våra nya flak från början och alltså är helt plastfri från start. Med FRISKA BÄR får du en fantastiskt god dryck och slipper bismaken av negativ miljöpåverkan, säger Sebastian Kvissberg, vd i Clean Drink, enligt ett pressmeddelande.
Produkten är fri från socker, konserveringsmedel, och färgämnen. Den görs enligt uppgift på källvatten från den finska Anttila-källan.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Clean Drink):
”Clean Drink är ett svenskt företag grundat 2015 av Hugo Rosas och Sebastian Kvissberg.  Clean Drink producerar veganska funktionsdrycker berikade med BCAA, mineraler, och vitaminer, fria från onödiga tillsatser och socker. I dagsläget består produktportföljen av nio smaker med koffein och tre koffeinfria varianter. Hela produktionen sker i Norden.”
Bolaget heter Clean Sverige AB, har tre anställda, och omsätter drygt 53 miljoner kronor enligt den senaste redovisningen till Bolagsverket.
Foto: FoodMonitor.

t20