Paulig20
Risenta produceras nu även i Mölndal
Livsmedelsföretaget Paulig meddelar att man startat upp produktion av Risenta-produkter i Mölndal. Åtta personer har anställts som operatörer.
”Kryddfabriken som Pauligs fabrik i Mölndal länge har kallats, behöver byta namn. För utöver Santa Marias kryddor, ska nu runt hundra Risenta-artiklar produceras här. Det handlar om müsli, linser, fröer, bönor, och mjöl, i olika förpackningsformat. Under fredagen firades att de första Risenta-produkterna, Svarta Belugalinser och Pinjenötter, rullade ut på produktionslinjerna”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Det var riktigt häftigt att få se den första Risenta-produkten produceras här och jag vill tacka alla inblandade i projektet. De har lagt ned ett fantastiskt jobb och trots oväntade omständigheter som Coronautbrottet, har vi med deras dedikerade arbete hållit tidsplanen och kan idag fira tillsammans, säger Tobias Gill, fabrikschef för Pauligs Mölndalsfabrik, enligt pressmeddelandet.
/FoodMonitor
Bilden: Tobias Gill, Fabrikschef, klipper det gula bandet för att inviga Risenta-produktionen i Mölndal. Foto: Nicklas Holmberg, Paulig.

t20