Bolt Food inleder samarbete med MAX
Matutköraren Bolt Food i Stockholm meddelar att man inleder ett samarbete med hamburgerkedjan MAX. Det gör enligt Bolt Food att stockholmare nu kan få mat från MAX levererat direkt till dörren.
– Max har varit en drömpartner för oss sedan vi drog igång vår satsning i Stockholm. Jag är riktigt glad över möjligheterna det innebär för både oss som jobbar med Bolt Food och för MAX, säger Filip Johansson, chef för Bolt Food i Sverige, enligt ett pressmeddelande.
– Vårt mål är att så många som möjligt ska kunna avnjuta Sveriges godaste burgare. I och med samarbetet med Bolt så når vi ut till fler. Det är ett säkert och populärt sätt att beställa mat på och underlättar för många. Vi är glada och stolta över samarbetet, säger Henrik Jacobson, strategisk projektledare på MAX Burgers.
/FoodMonitor
Fakta (källa: Bolt Food):
”Bolt har hundratusentals kunder i Sverige och matleveranser är något som efterfrågats av många under en längre tid. Tjänsten lanserades i maj i år och majoriteterna av leveranserna sker helt utsläppsfritt efter att Bolt skrivit ett samarbetsavtal med företaget Bzzt vars eldrivna taxipods synts på Stockholms gator de senaste tre åren. Matleveranserna kostar från 15 kronor – och förutom Max kan man även beställa mat från bland annat Holy Greens, Kimchistan, Brödernas, samt de populära restauranghallarna K25 på Kungsgatan och Teatern i Ringens köpcentrum.”

t20