Nytt initiativ från Coca-Cola ska stötta restaurangbranschen
Dryckesjätten Coca-Cola meddelar att man med ett nytt initiativ vill stötta hotell, caféer, barer och restauranger. Detta ska man göra genom att bjuda på upp till 200 000 drycker.
”Det görs med initiativet Vi bjuder dig på en Coca-Cola för att inspirera gäster att hitta tillbaka till sitt favoritställe, under rådande riktlinjer om social distansering. För att hjälpa till att göra skillnad har Coca-Cola under våren genomfört flera initiativ. Däribland har Svenska Röda Korset tilldelats fyra miljoner kronor från The Coca-Cola Foundation för hjälpinsatser kopplade till covid-19. Coca-Cola European Partners i Sverige har även stöttat restauranger i syfte att öka försäljningen av hämtmat. Nu tar Coca-Cola ett nytt initiativ och ger flaskor med dryck till hotell, caféer, barer och restauranger runt om i Sverige. Restaurangerna kan sedan bjuda sina gäster på en gratis Coca-Cola mot uppvisande av en digital kupong”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
– Genom att dra nytta av styrkan i Coca-Colas varumärke hoppas vi kunna stötta hotell, caféer, barer och restauranger som kämpat hårt under det senaste halvåret. De är en viktig del för vår verksamhet och det här är ett sätt för oss att bidra till deras återhämtning och få fler gäster att komma tillbaka, säger Samantha Walker, marknadsdirektör på Coca-Cola European Partners i Sverige, enligt pressmeddelandet.
/FoodMonitor

t20