Foodrunners planerar att lansera "Sveriges första prisjämförelseapp för mat i butik"
Företaget FoodRunner AB på Lidingö meddelar att man den 31 maj avser att lansera vad man kallar "Sveriges första prisjämförelseapp för mat i butik" i App Store och på Google Play. Bolaget hoppas kunna spara stora summor åt konsumenter.
”Snart har Foodrunners plattformen och räckvidden. Foodrunners användare kommer helt kostnadsfritt få möjligheten att direkt ifrån hemmet skapa sina inköpslistor och jämföra utifrån sin egen geografiska position var det blir billigast att handla varorna, alltid självklart bara i en butik. Det finns också ett stort behov för producenter & handlare att nå ut med en maximal upplevelse för att sticka ut och stärka sina varumärken, inte minst sedan COVID-19 förändrat spelreglerna runt marknadsföring i butik”, skriver bolaget i ett pressmeddelande.
Enligt Foodrunners kan konsumenter som använder deras app komma att spara rejält med pengar på matinköp. På bolagets webbplats står att det är kostnadsfritt för konsumenter att använda deras tjänst.
– Konsumentverket anger att en genomsnittlig familj med 2 vuxna och 2 barn spenderar cirka 105 000 kronor på mat varje år, exklusive hygienartiklar och andra icke direkt mat relaterade varor. Foodrunners kommer kunna hjälpa liknande användare att spara i snitt mellan 20 000 kronor och ibland ända upp till 50 000 kronor per år säger Andreas Johansson, CRO och grundare av Foodrunners, i pressmeddelandet.
/FoodMonitor

t20