gIMG_3425
Nya sommarprodukter från Fazer
Två veganska produkter, två uttalat utan palmolja, Dumlekola med smak av Tutti Frutti och en ny chokladkaka – det är några sommarnyheter som godisbolaget Fazer nu lanserar. Tutti Frutti fyller 100 år.
– Nu är det inte långt kvar till sommaren och i samband med detta släpper vi ett antal spännande och goda nyheter för alla smakpreferenser. Dessutom fyller folkkära Tutti Frutti 100 år. Tutti Frutti lanserades 1921, då i form av en hård karamell, och har sedan dess produktutvecklats till det stora sortiment vi erbjuder idag. En uppfriskande och fruktig godissort tillverkad med naturliga färg- och smakämnen, fritt från gelatin. Tutti Frutti är en älskad produkt genom generationer – det ska vi såklart fira!, säger Robert Engman på Commercial Fazer Sweden, enligt ett pressmeddelande.
gIMG_3434
Det här är några av nyheterna (källa: Fazer):
”Fazer Moomin Milk Chocolate – en mjölkchokladkaka som passar hela familjen. De säljs i olika omslag med Muminmotiv”.
”Fazer Moomin Lollipop Mix – hjärtformade veganska godisklubbor i tre smaker, hallon, citron och päron. Godisklubban omsluts av sju olika Muminfigurer”.
”Fazer Chocolate Wafer Kina – krispiga wafers fyllda med vanilj och karamell täckta av mjölkchoklad”.
”Fazer Chocolate Wafer Marianne – krispiga wafers med Mariannefyllning med smak av mint och täckta av mjölkchoklad”.
”Tutti Frutti Sunny Fruits – en god blandning av soliga och somriga smaker. Mixen är vegansk och tillverkad med naturliga färg- och smakämnen”.
”Dumle Seasonal Tutti Frutti – den klassiska Dumlekolan med mjölkchokladöverdrag, kommer på tillfälligt besök med smak av Tutti Frutti under våren och sommaren. Liksom hela Fazers chokladsortiment är Dumlekolan tillverkad av 100 procent spårbar och ansvarfullt producerad kakao”.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.

t20