nIMG_3640
Sju nya smaker till Vertuo – och ett mildare karaffkaffe – från Nespresso
PRODUKTNYTT Kaffebolaget Nespresso meddelar att man lanserar kapseln Carafe Pour-Over Style Mild som kan användas för att brygga en hel karaff. Bolaget lanserar också sju nya smaker till Vertuo.
”… med Carafe Pour-Over Style Mild vill Nespresso fortsätta uppmuntra till delade stunder med varandra. Med ett enkelt knapptryck kan vi med det nya kaffet brygga en hel karaff för att bjuda familj, vänner eller nya bekanta. Carafe Pour-Over Style Mild är en mild rost av mjuk och fyllig Arabica från Latinamerika med lena och söta toner av karamell. Kaffet är en mildare variant av det tidigare lanserade karaffkaffet från Nespresso och är endast kompatibelt med Vertuo Next”, skriver Nespresso i ett pressmedelande.
Här är de nya tillskotten till Vertuo (källa: Nespresso):
Orafio 40 milliliter – en blandning av Arabica och Robusta. Toner av korn och karamell. Kan användas som espressokaffe.
Toccanto 40 milliliter – espressokaffe. ”… toner från kanderad frukt och en aromatiskt blommig blandning av latinamerikanska Arabicas med en hint av rostat bröd”.
Altissio Decaffeinato 40 milliliter – koffeinfri espresso. Rostad Arabica från Latinamerika. Rostiga toner
Double Espresso Dolce 80 milliliter – dubbel espresso. ”… noter av sötma och maltigt rostade korn från en blandning av latinamerikanska Arabicas och Robusta från Uganda”. ”… toner av korn och en liten hint av frukt”.
Inizio 150 milliliter – blandning av östafrikanska Arabicas. ”… toner av rostade korn och vilda blommor”.
Fortado Decaffeinato 150 milliliter – koffeinfritt alternativ. ”… toner av kakao och havre”.
Melozio Decaffeinato 230 milliliter – koffeinfritt alternativ. Blandning av latinamerikanska Arabicas. ”… toner av lena korn och honungens sötma”.
nIMG_3631
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.