gIMG_3856
Julnyheter från Fazer
PRODUKTNYTT Godisbolaget Fazer meddelar att man lagom till jul lanserar bland annat skumhjärtan som smakar pepparkaka, Karl Fazer Mint Lentils och Dumle Seasonal Polka. Bolaget säger också att man erbjuder möjligheten att skapa en egen liten julvärld hemma.
”Skapa och dekorera en egen julvärld med till exempel Karl Fazer-chokladkakor som väggar och tak till husen, linser och dragéer som gnistrande dekoration, Gröna kulor som julgran och kanske ett Dumle-staket runt hela julvärlden, endast fantasin sätter stopp”, skriver Fazer i ett pressmeddelande.
gIMG_3850
– Vi vill såklart vara en del av julens alla goda tillfällen. För vissa är Gröna kulor synonymt med julen, för andra har Wienernougat en stående plats på julbordet. Med våra välbekanta klassiker och med nyheterna redan ute i butik såsom Dumle Seasonal Polka med smak av polkamint eller Fazer Christmas Hearts med smak av pepparkaka, vill vi erbjuda produkter för alla smaker och ögonblick i jul, säger Robert Engman, vp i Commercial Fazer Sverige, enligt pressmeddelandet.
Här är julnyheterna (källa: Fazer):
gIMG_3832
Karl Fazer Mint Lentils 145 gram – chokladkaka med en kombination av pepparmintsmakande Avec-chokladdragéer och mjölkchoklad.
gIMG_3830
Fazer Christmas Hearts 175 gram – Fazer Christmas hearts är skumhjärtan med smak av pepparkaka.
Dumle Seasonal Polka 220 gram – polkamint täckt med mörk choklad.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.