Portfolio

pIMG_4456
Mer protein, mindre krångel – nytt knäckebröd från Wasa
PRODUKTNYTT Wasa lanserar nu Protein+ – ett knäckebröd med 20 gram växtbaserat protein per 100 gram. Produkten är enligt uppgift bakad på enkla ingredienser, är rik på fibrer och innehåller inga onödiga tillsatser.
”Med Protein+ ville vi skapa något som verkligen fungerar i vardagen. Många är trötta på mat som känns mer som ett projekt än som en njutbar stund och det finns en stark efterfrågan på enkla alternativ som smidigt passar in i ett hektiskt schema – och just det är vad Protein+ erbjuder,” säger Johan Holgersson som är marknadschef Wasa, enligt ett pressmeddelande.
Protein+ är den första produkten som introduceras under Kör Hårt – Wasas nya globala varumärkesplattform.
”Med Kör Hårt vill Wasa bort från prestationshets och tillbaka till det enkla: mat som är anpassad för det vardagliga livet,” skriver bolaget, enligt pressmeddelandet.
I samband med lanseringen introduceras även en ny visuell identitet och tonalitet. Förpackningsdesignen beskrivs som enkel men igenkännbar, med produktens enkla ingredienser i centrum.
Wasa Protein+ finns nu enligt uppgift på Willys, Hemköp och Coop.
FoodMonitors första intryck: ett i vårt tycke mycket gott knäckebröd. Om priset i butik är rätt har podukten förutsättningar att bli en storsäljare.
/FoodMonitor
Foto: FoodMonitor.
Denna artikel har skrivits med hjälp av AI.