tofvehultbok
Tofvehult – följ med på vår smakresa
Förlaget Kakor & Monster har lyckats igen. ”Tofvehult – Följ med på vår smakresa” är deras senaste bok som på bara några veckor sålt i över 1 700 exemplar.
 
”Livet består av dåtid, nutid och framtid. Inget annat. Dåtiden formar vi av våra minnen, starka upplevelser av olika slag som vi tagit till oss och i vissa fall bär med oss resten av livet. I den här boken har de anknytning till mat och måltider. Och resor. Kanske för att det är då, när vi är på resande fot, som vi öppnar våra sinnen och är som allra mest mottagliga för möten och nya intryck. Och varje resmål har sin tjusning och sin krydda, från nybakade polkagrisar i Gränna till knaperstekta larver i Laos. I den här boken får vi följa Lena och Peter Göransson på deras resor runtom i världen, genom livet, och ta del av deras smakupplevelser”, skriver förlaget i en pressrelease.
 
”Tofvehult – Följ med på vår smakresa” är en inspirationskokbok med 92 recept från 9 länder fördelade på 4 kontinenter.
 
Kakor & Monster´s första bok "Tofvehult - drömmen om ett kafé" släpptes i handeln 2009. Samma år fick den priset "Bäst designade kokbok i Sverige" av Gourmand cookbook award. Den boken har till dags dato sålt i över 7 000 exemplar.
 
/FoodMonitor
 
Foto: Kakor & Monster. Fotograf: Johnny Franzén. 
 
FoodMonitor-Fakta:
Köp boken "Tofvehult - Följ med på vår smakresa" här (extern länk, adlibris)!
 

t20