ajamieoliverscandicNakna kocken
lyfter Scandic
Samarbetet med världsberömda kocken Jamie Oliver har varit en stor framgång för hotellkedjan Scandic. Nu meddelar kedjan att Oliver har komponerat en helt ny nordisk Vintermeny som serveras i alla Scandics restauranger från den 1 november.
 
– Jag har alltid blivit imponerad av den goda mat jag ätit i de nordiska länderna och är därför stolt över den här menyn som bygger på influenser från mina resor till alla dessa vackra platser.
 
– Menyn har massor av lokala, säsongsaktuella ingredienser och jag är säker på att du kommer gilla det. Detta är tredje året som jag jobbar tillsammans med de trevliga människorna på Scandic och jag fortsätter att inspireras av dem, säger Jamie Oliver i samband med ett pressmeddelande.
 
– Jamie Oliver och Scandic är partners som delar intresset för god mat och dess ursprung, något som jag tror våra gäster har stor glädje av. Detta är tredje året som vi samarbetar med Jamie Oliver och hans team. Barnmenyn som togs fram under första året är fortfarande lika populär och det andra året introducerades spännande, smakrik mat för våra konferensgäster. Nu ser jag verkligen fram emot att få servera våra à la carte-gäster Jamies nordiska vintermeny, säger Anders Ehrling, koncernchef i Scandic.
 
Scandics nordiska Vintermeny alla Jamie Oliver:

Lättrökt hjortcarpaccio med ruccola, söt äppelvinäger och hyvlad Västerbottensost
Krispigt stekta anklår med potatis- och rotsellerimos, bräserad savoykål och kryddig plommonsås
Chokladmousse med päron i rödvin och rosmarin, syrliga körsbär och vaniljkräm
 
/FoodMonitor

t20