pannacottaNya, kylda desserter
Nu lanserar Procordia pannacotta, chokladmousse och creme brulée i kyld form under varumärket Ekströms. ”Tanken med de nya kylda desserterna är att på ett snabbt, enkelt och gott sätt kunna tillaga avancerade desserter utan att riskera att misslyckas”, säger Stefan Lindström, marknadschef Procordia.
  
Desserterna kommer enligt Procordia finnas tillgängliga i 5-dl förpackningar om 4 portioner, och är alla enkla att tillaga och färdiga att användas direkt utan att något behöver tillsättas. De skall bara värmas eller vispas upp och därefter kylas innan man har en oemotståndligt god dessert för både vardag och fest.
 
Produkterna baseras på färsk mjölk och grädde. Chokladmoussen innehåller äkta choklad, pannacottan äkta vaniljstång och till crème brûléen medföljer riktigt rörsocker. Samtliga kylda desserter kommer tillagas i Procordias anläggning i Kumla, meddelar man vidare.
 
– Njutning med god smak, variationsmöjligheter för egen personlig prägel samt enkel tillagning med bra ingredienser har varit ledord för oss i vårt utvecklingsarbete, avslutar Stefan.
 
/FoodMonitor