anna1Hon bloggar grönast
27 000 röstade om den grönaste bloggen. 36 nominerade bloggare blev 12 finalister. I kategorin Hälsa segrade Sanna Ehdin med sin populära och växande hälsoblogg.
 
– För mig känns detta verkligen inspirerande och roligt. Har nu bloggat i tre år och det tar mycket tid, men jag når också ut till många, ännu mer när man samkör med statusar på FB och Twitter och hundratals delar mina blogginlägg på FB, säger Sanna.
 
Idag har Sanna över 4 500 prenumeranter på sina offentliga uppdateringar på FB. Hon är aktiv på facebook och via twitter och brinner för att sprida sitt budskap via sociala medier.
 
– Jag tycker det är fantastiskt roligt och förmånligt att kunna nå ut och beröra så många människor varje dag...
 
Syftet med Sveriges Bästa Gröna blogg är att uppmärksamma de som väljer att leva lagom grönt och tänker klimatsmart i vardagen utan att göra några större uppoffringar. Den aktiva röstningen för Gröna bloggarna i år har slagit förra året med trefaldigt röstantal, meddelas i ett pressmeddelande.
 
– Vi hade förväntat oss en ökning detta år men inte en sådan här otroligt stor ökning, det är hur kul som helst! Nu laddar vi inför nästa års tävling”, säger Josefine Grahn, redaktionschef på Enlagomdosgrönt.se.


 
/FoodMonitor