Ny försäljningsdirektör på Carlsberg
Imorgon tillträder Carlsberg Sveriges nya försäljningsdirektör för restaurangmarknaden, Robert Tham. Han har en lång erfarenhet av ledande positioner i företag som Coca Cola Drycker Sverige AB, Altia Corporation Oy, Heinz Company Ltd och Bonnierförlagen.
 
Thams breda erfarenhet inom dryckesbranschen, samt på internationella företag för snabbrörliga produkter, är en stor tillgång i den nya tjänsten som han nu tillträder, enligt att pressmeddelande från Carlsberg Sverige.
 
– Vi är mycket glada över att Robert börjar hos oss. Med sin bakgrund är han helt rätt person att leda vårt team och fortsätta att bygga ett gott samarbete med våra kunder så att vi tillsammans kan nå nya framgångar. Han är en erfaren ledare och har visat prov på mycket god strategisk och analytisk förmåga i sina tidigare roller, säger Mark Jensen, VD, Carlsberg Sverige.
 
– Det är verkligen roligt att få bli del av detta starka lag. Carlsberg Sverige har en fantastisk produktportfölj att jobba med och det är ett drömbolag att kunna representera på den svenska marknaden både med dess portfölj, höga ambitioner inom samhällsansvar och även alla otroligt duktiga medarbetare som finns inom Carlsberg Sverige. Jag ser mycket fram emot att få lära känna affären och spendera viktig tid våra kunder, kommenterar Robert Tham.
 
/FoodMonitor