Coop´s medlemmar
får kontant återbäring
Från och med den första december i år får Coops medlemmar upp till 5 procent tillbaka på allt de handlar - i rena pengar. Det meddelar Coop idag.
”Nu har Coop det bredaste och bästa medlemskortet i Sverige. Medlemmarna kommer också via digitala kanaler kontinuerligt kunna se hur mycket pengar som finns på kontot. Medlemmarna kan betala med sin återbäring, ta ut pengarna eller spara dem”, säger Lars Idermark, vd och koncernchef för KF, där Coop ingår.
 
”En av konsumentkooperationens grundidéer är att skapa ekonomisk nytta för medlemmarna, som också är våra ägare. Genom ett omfattande förändrings- och effektiviseringsarbete under senare år är vi nu rustade att gå på offensiven och införa återbäring i modern tappning.”

Coops kontanta medlemsåterbäring gäller i alla medlemsföreningar i hela landet.
 
FoodMonitor-Fakta (källa: Coop):
Den nya medlemsåterbäringen är upp till fem gånger bättre än nuvarande premieprogram. Beroende på hur mycket man handlar i Coops butiker kan återbäringen bli upp till 5 procent och aldrig lägre än 1 procent. För att få 5 procent en månad måste man handla för minst 4000 kr samt betala alla dessa köp med sitt medlemskort Coop MedMera. Dessutom får medlemmarna tillbaka 1 procent hos flertalet partners och 0,5 procent på köp med Coop MedMera Visa utanför Coop-butiker i hela världen.