Scan tar säljuppdraget
för Rose Poultry
Nu står det klart att Scan AB och Rose Poultry AB inleder ett samarbete gällande den svenska Foodservicemarknaden från 1 februari. Beslutet innebär att Scan övertar uppdraget att sköta den centrala säljbearbetningen av varumärket Rose Poultry inom Foodservicemarknaden i Sverige.
 
Distribution och övriga funktioner fortsätter enligt tidigare genom Rose Poultrys egen organisation, enligt ett pressmeddelande.  
 
– Det är glädjande att vi nu startar igång samarbetet med Scan Foodservice. Detta innebär att vi kommer att kunna öka vår närvaro på marknaden, säger Andreas Karlsson, Sverigechef, Rose Poultry AB.
 
– Det här är ett naturligt steg utifrån ett HKScan perspektiv. Genom att addera kyckling till vårt erbjudande hoppas vi bli en ännu mer attraktiv partner till våra kunder, säger Andreas Olsson, Affärsområdeschef Scan AB.        
 
Fakta Rose Poultry A/S:
Rose Poultry A/S är ett av Danmarks största kycklingproduktproducerade företag och är sedan 2010 en del av den finska HKScan-koncernen. Rose Poultry finns förutom i Danmark även på den svenska och brittiska marknaden, flera av EU – ländernas marknader samt i mellanöstern och delar av Asien.
 
/FoodMonitor

t20