Hon åt enbart chicken nuggets i 15 år
17 åriga Stacey Irvine i Birmingham har inte ätit något annat än chicken nuggets, och ibland pommes frites, de senaste 15 åren. I veckan kollapsade hon med andningsproblem och fick föras med ilfart till sjukhus. Det rapporterar Daily Mail. 
 
Stacey Irvine började äta chicken nuggets på McDonald´s när hon var bara 2 år gammal och fick dem av sin mamma. Sedan dess har hon inte velat äta något annat.
 
Och trots många varningar från läkare genom åren har inte Stacey Irvine lyckats motstå lockelsen.
 
"Jag älskade dem så mycket att de var allt jag åt. Jag kunde helt enkelt inte äta annan mat. Mamma slutade att försöka få mig på andra tankar efter några år", säger hon, enligt Daily Mail.
 
Enligt Daily Mail har Stacey Irvine aldrig ätit färsk frukt eller grönsaker.
 
Nu 17 år gammal säger läkarna till henne att hon måste ändra sin kost eller riskera att dö.
 
När läkarna undersökte Stacey Irvine fann de att hennes kropp hade så låga halter av vitaminer och näringsämnen att de var tvungna att ge henne injektioner.
 
Stacey Irvine går emellertid inte med på att välja bort sina älskade chicken nuggets. Men hon kan tänka sig att variera sin kost med att äta brödskivor eller chips.
 
"Jag börjar förstå att det här verkligen inte är bra för mig. Mina måltider består alltid av chicken nuggets, varje dag. McDonald´s chicken nuggets är min favorit, men jag gillar också KFC och andra märken som finns i stormarknaderna", säger hon, till Daily Mail. 
 
HÅKAN FRISELL
 

Läs mer här (extern länk, Daily Mail)!