forpackningar_2108
The Packaging Arena öppnar galleri för världens förpackningar
Idag öppnar företagsklustret The Packaging Arena i Karlstad ett förpackningsgalleri med de senaste trenderna och de nyaste lanseringarna från hela världen. Tanken är att galleriet ska bli en viktig plats för branschen att hitta inspiration och göra affärer.
 
"Förpackningsbranschen är i allra högsta grad global! Hos oss får man nu möjlighet att ta del av ett axplock av världens mest innovativa förpackningar. Detta finns inte någon annanstans och det ger ett enormt värde för de företag som vi arbetar med", säger Per Branzén, vd i The Packaging Arena.

The Packaging Arena är ett företagskluster med 47 medlemmar. Klustret samarbetar med företag över hela världen inom området konsumentdriven förpackningsutveckling.

The Packaging Arena har nyligen inlett ett samarbete med Mintel International GNPD som kommer att leverera förpackningar till galleriet framöver.

Men galleriet är inte bara till för företagen. Per Branzén välkomnar även allmänheten.

"Vi vill också öka intresset för branschen hos allmänheten och välkomnar därför också den till The Packaging Arena Gallery. Vi är väldigt stolta och glada över att Sveriges och Nordens häftigaste plats för förpackningar finns hos oss i Karlstad vilket naturligtvis också kommer innebära ett stort nationellt och internationellt intresse", säger han.
 
dagenspress.se