fruktkusar
 
Fruktkusar till brunchen
Produktnytt: Fazers Fruktkusar är ett mörkt portionsbröd med naturlig sötma från aprikoser och tranbär. I samband med lanseringen av den nya produkten tar Fazer det moderna greppet att bjuda in till ”Sveriges största hemmabrunch” via sin facebook-sida, med gratispåsar i potten till de 500 som först anmäler sig.
  
Utmaningen för Fazer vid framtagandet av den nya produkten var att brödet skulle bli lika fruktigt och välsmakande som fruktbrödet man kan köpa hos lokala bagerier. Resultatet blev en kuse med aprikoser och tranbär för sötman, toppat med hälsosamma ingredienser som gula linfrön, solrosfrön och hirs.
 
Enligt Fazer gifter sig brödet väl med lite saltare pålägg som lagrad ost, parmaskinka, bacon eller andra pålägg som passar bra vid helgernas långfrukostar eller bruncher.
 
– Vi hoppas på full uppslutning till hemmabrunch-kampanjen. Den växande skara svenskar som tar sig tid att njuta av brunch på helgerna kommer säkert att uppskatta Fruktkusar som vi ser som något av en finsmakarprodukt i brödhyllan. Det känns också roligt att eventet inte har några geografiska begränsningar, säger Lisa Söderholm, produktchef på Fazer Bageri & Konfektyr.
 
Fram till den 28 februari är det möjligt att anmäla sig eventet via denna länk
 
/FoodMonitor

t20