starbucks_74753364Starbucks till Malmö
Onsdag den 22 februari öppnar Malmös första Starbucks på centralstationen. Den nya enheten kommer att drivas av affärspartnern SSP och blir den tredje enheten som öppnar i Sverige sedan 2010. Starbucks är sedan tidigare beläget på Arlanda flygplats och på Göteborgs centralstation.
 
– Vår miljö - en plats mellan arbete och hem där man kan koppla av, träffa vänner och vara sig själv över en god kopp kaffe är framgångsfaktorer som gör Starbucks till ett koncept som fungerar vart man än befinner sig i världen. Vi är mycket glada över framgångarna på Göteborg centralstation och vi är övertygade om att våra nya kunder i Malmö kommer att uppskatta Starbucks erbjudande”, säger Arjan Oudejans, chef för Licensed Stores, Starbucks Europa, Mellanöstern och Afrika, i en kommentar. 
 
Starbucks kommer att vara centralt beläget på stationen med utsikt mot kanalen, enligt ett pressmeddelande från SSP.
 
Starbucks i Malmö kommer att ernjuda ett omfattande utbud av 100% Fairtrade-certifierade espresso-baserade drycker och nybryggt kaffe, te och specialdrycker. Dessutom ett brett utbud av frukost, lunch och mellanmål i form av exempelvis smörgåsar, muffins och andra bakverk, samt desserter, meddelar man.
 
– Starbucks på Göteborg centralstation har varit en stor succé och vi är mycket nöjda med antalet besökare sedan öppningsdagen den 24 januari. Stärkta av framgångarna i Göteborg och på Arlanda flygplats, ser vi nu fram emot att öppna en ny enhet i Malmö på denna livliga och centrala plats”, säger Lars Edengréen, vd för SSP Sverige.
 
/FoodMonitor

t20