goohlammfarsGooh! inför smakgaranti
Operakällarens hämtmatskoncept Gooh! meddelar att man nu inför en smakgaranti på alla sina rätter. Den konsument som inte är nöjd med sin smakupplevelse bjuds på valfri ny rätt. Under våren introduceras också ett antal nyheter på menyn och nygamla favoriter gör åter entré.
 
 
– Syftet med vår Smakgaranti är att få nya konsumenter att våga pröva Gooh samt att få "gamla" konsumenter att våga prova nya rätter. Kampanjen ger oss också tillfälle att prata om våra goda smaker, vårt matkunnande och vår jämna höga kvalitet, säger Jonas Regnér, vd på Gooh.
 
Det konsumenten behöver göra är att fylla i ett smakgarantiformulär och skicka in den tillsammans med kvitto och i retur kommer en värdekupong som gäller för en valfri ny Gooh-rätt i dagligvaruhandeln, skriver Gooh  ett pressmeddelande.
 
Ett tiotal skiften av rätter sker också varje år. Först ut som ny rätt 2012 blir en Rödspättafilé med hummersås och dillpotatispuré. Den finns i butik från mitten av februari.
  
– Jag brukar kalla rödspättan för sjötungans lillasyster. Det är en fin fisk med fast kött och bra smak. Smakmässigt gifter den sig också underbart med den milda hummern i såsen. Till en riktig potatispuré som denna används så klart äkta smör och mjölk, inga genvägar till ett gott resultat, säger Operakällarens kökschef Stefano Catenacci, som ligger bakom alla recept, om  rätten.
 
Ytterligare en nyhet som finns i butik från mitten av februari är Kycklingbröstfilé i spenat- och basilikasås med tagliatelleknyten och under våren kommer också några nygamla favoriter tillbaka, t.ex. Lamm- & nötfärsbiffar med dinkelris (foto) och het indisk curry samt Limekyckling med citrongräs och kokosmjölk. Dessa rätter kommer vecka 19, enligt Gooh.
 
/FoodMonitor

t20