abrickor
Delikatessbrickor från Ridderheims
Ridderheims meddelar att man nu lanserar festbrickor såväl till vardag som till fredag. Dessutom produkten ”Olivprovning” med ett urval av företagets oliver. Brickorna har noggrant komponerats och innehåller en mängd spännande smaknyheter, enligt Ridderheims.
  
– I de tre nya delikatessbrickorna har vi förenklat och plockat ihop det bästa av inläggningar och oliver. Det innebär både klassiska produkter men även en rad smaknyheter så som grillade oliver, delikatesslök i balsamvinäger och honung samt lagrad cheddar med grönt äpple och sweet chili, säger Lisa Isaksson, kategorichef på Ridderheims.
 
Ridderheims, som startade hemma i Christer Ridderheims kök för 25 år sedan, har sedan dess det tydliga målet t att göra det lätt för konsumenterna att njuta lite extra. Vare sig det är arbetsvecka eller helg. Valet att fokusera på oliver i en av de tre nya delikatessbrickor som lanseras var självklart. Likaså att ha Fredagslyx och Vardagsfest som tema på de två andra, skriver Ridderheims i ett pressmeddelande.
 
– Vinprovning, ostprovning, whiskyprovning, ja – provningar i alla dess former är stort just nu. Därför är vi väldigt stolta över att lansera vår olivprovning. Den ska göra det lätt för konsumenterna att hitta nya, delikata oliver, säger Lisa Isaksson.
 
/FoodMonitor

t20