McNugget till salu
för 8 000 dollar på eBay
Amerikanarnas stolthet över sin historia vet nästan inga gränser. Inte heller viljan att tjäna pengar. Rebekah Speight i Sioux City har en McNugget som liknar George Washington till salu på eBay. Priset ligger nu på cirka 8 000 dollar.
 
Enligt tidningen Sioux City Journal fanns det för bara några dagar sedan en köpare som var villig att betala 8 100 dollar, men som i sista stund drog sig ur köpet.
   
Nästa köpare på tur bor utomlands och Rebekah Speight säger till tidningen att hon inte kan garantera att McNugget:en inte tinar under resan. Så även den försäljningen verkar nu inte heller bli av.
 
Rebekah Speight upptäckte Washington-McNugget:en när hon skulle slänga rester efter det att hon och hennes barn besökt McDonad's 2009. Sedan dess har den legat i frysen.
 
eBay ville först inte tillåta försäljningen eftersom McNugget:en hade passerat sitt bäst för datum. Men bolaget ändrade sig.
 
Enligt eBay´s regler har så har Rebekah Speight nu 60 dagar på sig att fortsätta beta av den lista hon har på budgivare för att få McNugget:en såld.
 
Pengarna från försäljningen tänker Rebekah Speight använda till att låta 50 barn i Sioux City få åka på sommarläger.
 
/FoodMonitor