hansakeNy styrelseordförande
hos Svenska Retursystem
Svenska Retursystem meddelar att man från och med 29 mars har en ny styrelseordförande. Hans-Åke Hammarström (foto) efterträder Göran Nord som avgår efter 10 år.
  
Hans-Åke Hammarström har en lång bakgrund inom Arla-koncernen och stor erfarenhet av affärsutvecklingen inom livsmedelsbranschen. Hans-Åke är välkänd i branschen genom sina många år i ledningen för Arla Sverige och sedermera Arla Norden.
  
– Jag tycker Svenska Retursystem lyckats med sitt syfte att skapa ett nationellt lastbärarsystem till gagn för alla parter i dagligvarubranschen. Detta är unikt, och jag vill tillsammans med medarbetarna i Svenska Retursystem fortsätta utveckla systemet och dess användning, kommenterar Hans-Åke Hammarström i samband med ett pressmeddelande.
 
Göran Nord, som nu avgår från posten, har ett långt förflutet inom ICA, bland annat som VD för ICA Essve, och har varit med och byggt upp ett starkt och väletablerat retursystem inom dagligvarubranschen och ett framgångsrikt bolag.
  
Fakta Svenska Retursystem:
Svenska Retursystem arbetar ständigt för att effektivisera varuflöden och skapa enkelhet genom alla led. Tanken är att erbjuda ett enkelt och kostnadseffektivt system där fokus ligger på hela flödet för att produktens resa ut till konsument ska bli så effektiv och miljöanpassad som möjligt. www.retursystem.se
 
/FoodMonitor