kommtessenlisa-rentropLisa blev årets
e-handlare i Tyskland
Lisa Lundell-Rentrop (foto), VD i Middagsfrids tyska dotterbolag KommtEssen, har röstats fram som Arets företagare inom e-handel i Tyskland. De röstande var läsarna av affärsmagasinet för detaljhandeln, DerHandel.de.
 
Lisa Lundell-rentrop är född och uppvuxen i Stockholm och har bland annat bakgrund som civilingenjör från KTH. Hon bor i Hamburg sedan år 2000 med sin familj.
 
Som landschef för KommtEssen lanserade Lisa den första matkassen på tyska marknaden i april 2010  med start i Hamburg. I snabb takt utökades konceptet till Berlin, Bonn, Düsseldorf, Frankfurt / Main, Krefeld, Köln, Mainz, Meerbusch, München, Wiesbaden samt delar av Niederbayern och Schleswig-Holstein.
 
– Detta är naturligtvis jätteroligt! Jag betraktar det som ett KommtEssen-pris. Det är jag som syns mest, men det är hela teamet – inte minst de svenska kollegorna – som gör KommtEssen till den högkvalitativa livsförbättraren för vara kunder som vi är, säger Lisa Lundell-Rentrop i en kommentar.
 
Fakta: För Middagsfrid är detta andra gången företaget äras med en sådan utnämning då Kicki Theander, moderbolagets grundare i Sverige 2009 fick Nya Affärers pris "Entrepreneur of the Year".
 
/FoodMonitor

t20