GoGreen lanserar nytt
GoGreen lanserar nu smaksatta Couscous, Bulgur och Mathavre som enligt bolaget är perfekta för alla som tycker om mat med karaktär, och samtidigt vill att matlagningen ska vara hälsosam och enkel.
 
De nya produkterna från GoGreen ska ge en helt ny smakupplevelse; Couscous med chili, aprikos, gojibär, vitlök och solroskärnor, Bulgur med äpple, ingefära, chili och pumpakärnor och Mathavre med Karl Johan, morot, vitlök och persilja.
 
GoGreen har ett brett sortiment av vegetariska produkter som är nyttiga och enkla att använda. Det nya konceptet marknadsförs som bra alternativ till ris, pasta och potatis och serveras med fördel tillsammans med kött, fisk eller fågel för en komplett måltid. Vid tillagningen behöver endast vatten tillsättas.  
 
− Vi vill tillföra en ny smakdimension till en kategori där smak länge saknats. Genom att våga tänka nytt och tänja på gränser har vi skapat produkter som ger en helt ny smakupplevelse och samtidigt är lätta att tillaga. I den här produkten får du ”allt i en förpackning”, bara att koka i vatten och sedan är det klart, säger Victoria ätz, Nordic Brand Manager för GoGreen. 
 
− Inspiration till smaksättningen har vi hämtat från världens alla hörn och sedan kombinerat för maximal smakupplevelse. På bara några minuter har du en hälsosam och spännande måltid, säger Anders ”Ankan” Lindén, kock och konceptutvecklare för GoGreen.