Testa FoodMonitorPlus nu!
Som en del av er kanske märkt så har vi smygstartat lite med vår prenumerationstjänst FoodMonitorPlus, dvs. de PDF-artiklar som ligger i mittspalten på vår sajt och till höger i nyhetsbrevet. Nu vill vi dock att så många som möjligt ska testa och känna på dessa artiklar så från och med denna vecka fram till lördag 16 mars kommer man åt en stor del av dessa utan prenumeration.
Efter den 16:e kan man prenumerera och komma åt allt i bara två dagar om man vill (29 kronor) eller upp till ett år. Företag med många användare kan också höra av sig till redaktionen för specialupplägg.
Även efter pröva på-perioden kommer vissa av FoodMonitorPlus-artiklarna att kunna nås under någon vecka utan prenumeration när de publiceras, om vi vill pusha för extra spridning t.ex. Detta märker man genom att klicka på den artikel som verkar intressant, är det en artikel som kräver prenumeration märks det tydligt genom att man hamnar i prenumerationsläge, är den kostnadsfri länkas man rakt in i PDF:en.
Vi kommer också att ”flagga” för artiklarna på den alltid kostnadsfria vänster/nyhetsspalten och även där kommer alternativen att vara tydliga. Man tar alltså ingen risk genom att klicka på artiklarna, utan för att bli prenumerant registrerar man ett konto hos oss (kostnadsfritt) och väljer sedan hur länge (från 2 dagar för 29 kronor upp till ett helt år) man vill försäkra sig om att komma åt alla artiklar på FoodMonitor genom att registrera sig som prenumerant.
FoodMonitorPlus har vi skapat för att kunna erbjuda fler gedigna reportage, profil- och nyhetsartiklar och granskande reportage, skrivna av oss själva och andra frilansande journalister och krönikörer, i ett separat system och med separat, läsvänlig tidningsdesign. Det är många som följer oss och vi känner att vi fyller ett behov i branschen. Därför vill vi nu ta detta ett steg längre, hoppas ni vill hänga med.
Passa på att känna på FoodMonitorPlus kostnadsfritt nu!
/Mats Holmström, Chefredaktör
/Håkan Frisell, Redaktör och ansvarig utgivare