alltomat
Samarbete kring matkassar
I slutet på sommaren sjösätter tidningen Allt om Mat och matkassepionjären Middagsfrid ett samarbete. Det handlar om Allt om Mat-kassen, som kommer att levereras i stora delar av Sverige och förutom ingredienser bestå av recept från Allt om Mat.
Kassen kommer enligt Allt om Mat att innehålla förstklassiga ingredienser och recepten kommer precis som de i tidningen att vara provlagade i redaktionens provkök.
– Vi är mycket glada för samarbetet med Middagsfrid. De har lika höga krav på kvalitet vad gäller råvaror som vi har. Vår gemensamma matfilosofi innebär att matkassen som kunderna får håller mycket hög kvalitet. Vi lovar minst 25 % ekologiskt i kassen och grönsakerna är odlade och utvalda efter säsong. Fisken kommer från hav med rikliga bestånd och köttet är svenskt. Vi garanterar att ingen rödlistad fisk kommer att förekomma i kassen, kommenterar Allt om Mat´s chefredaktör Mona Johansson.
Middagsfrids vd Victor Theander tycker att samarbetet är banbrytande på flera sätt:
– Vi ser det som ett kvitto på att vi lyckas väl med vårt genomgående fokus på kvalitet i alltifrån maten till logistiken, säger han.
/FoodMonitor