Grays breder ut sig
Genom ett samarbete med Privab Trollhättan kommer Grays American Stores att expandera och nu täcka även Skaraborg, Värmland, Bohuslän och Dalsland samt handeln över norska gränsen. Detta skriver Dagens Handel.
 
Privab är leverantör av konfektyrer, läskedrycker och snacks och med samarbetet med Grays så satsar man nu på att utöka med mer specifika importerade amerikanska varor, menar man.
 
– Vi kommer att börja med Gray's dryckessortiment och utöka allt eftersom. Vi satsar på att sprida det unika sortimentet ända bort över norska gränsen som står för 20 miljoner av vår omsättning, säger Henrik Skäldervik, ägare av Privab Trollhättan, och fortsätter:
 
– Handeln i det området växer ju i en fantastisk takt. Vi når idag ut till bl.a Eurocash, Maximat, Eda Supermarket, och Nordby Supermarket för att nämna några av de många som får vårt sortiment. Gray's får stora möjligheter att täcka distriket ordentligt genom oss.
 
Privab ser också en stor potential i att utöka försäljningen av sommarspecifika produkter till campinggäster, som amerikanska grillsåser, dressingar och marshmallows.
 
Källa: Dagens Handel