aakrisprolls-musli-bild-1Skorpor med
havre och linfrön
Pågens skorpor kommer nu i ny smak. Nya ”Krisprolls Müsli” är tänkt som ett utmärkt sällskap till förmiddagskaffet, till soppan eller för att lindra hungern på eftermiddagen.
 
I Sverige äts skorpor oftast till kvällsfikat eller till mellanmålet. Skorpor passar med de flesta pålägg och allt fler upptäcker skorpan även som tapas, med t.ex. en bit parmaskinka som pålägg, tipsar Pågens.
 
– En skorpa är ett snabbt och modernt mellanmål. Dessutom har skorpan lång hållbarhet och innehåller endast ett fåtal ingredienser. Ett smart mellanmål för den som snabbt vill få i sig något gott och nyttigt, säger Lalenya Tedfors, produktchef på Pågen.
 
Med inspiration från klassiska müsliingredienser har Pågen Krisprolls späckats med rostad havre som ska ge skorpan en rund och fyllig smak. Korinterna bidrar med sötma och de gula linfröna ger skorpan karaktär.
 
– De spännande smakerna gör den unik i skorpkategorin. Müslin är en given kamrat på frukostbordet så vi tänkte att den borde passa bra även i en skorpa. Smula ner en Krisprolls Müsli i yoghurten och få en god start på dagen, säger Lalenya Tedfors.
 
/FoodMonitor