fsNya fisksoppor
i butik
Abba meddelar att man nu lanserar fisksoppor i tre smaker. Sopporna ska endast innehålla naturliga råvaror och är färdiga att värma i mikro eller på spis. Målet är att underlätta för svenskarna att äta mer fisk i vardagen.
Var fjärde svensk äter soppa minst en gång i veckan. Fisksoppan är också populär, inte minst på restauranger. Dessutom vet man att svenskarna gärna vill äta mer fisk; en önskan som stöds av kostråd från bland annat Livsmedelsverket. Men det kan vara svårt att hitta bra färdiga alternativ, menar man på bolaget.
– Vi vet att fisksoppa är ett populärt val när vi lagar en extra god middag till helgen. Men fisksoppa är ju ett perfekt alternativ även i vardagen. Med Abba Fisksoppor kan vi erbjuda en god, mättande måltid med fina bitar av fisk eller skaldjur, rotsaker och grönsaker. Dessutom är det lätt att värma och äta direkt ur förpackningen, berättar Cecilia Sajland, Marknadschef på Orkla Foods Sverige.
Abba Fisksoppor lanseras i tre olika smaker: Abba Fisksoppa Gräslök & vitt vin, tomat & vitt vin samt tomat och hummerfond.
/FoodMonitor