shannon-1Hon ska vända förlusttyngda Viktväktarna
De senaste åren har varit dåliga för Viktväktarna AB. Förlusten enligt det senaste redovisade bokslutet 2009 blev 26 Mkr. Nu har ägarna fått nog. Kanadensiskan Shannon Carvell (bilden, foto: Viktväktarna) har fått ta över som vd. Nu ska hon vända förlustbolaget.
 
”Tillsammans med personal på huvudkontoret i Malmö och ViktVäktarkonsulenter runt om i landet ser jag fram emot att ta ViktVäktarna till den marknadsledande position vi en gång haft”, säger hon i en kommentar.
 
Shannon Carvell har arbetat inom Weight Watcherskoncernen sedan 2005. Närmast kommer hon från bolagets avdelning International Finance där hon var vice-vd.
 
Enligt uppgift som bolaget lämnat till media har Shannon Carvell själv gått ner 17 kilo med ViktVäktarna.
 
Shannon Carvell vet hur hon ska får ordning på bolaget.
 
”Idag har vi bättre kunskap än någonsin om vår målgrupp framförallt eftersom vi har gjort en stor undersökning under 2010. Som ett led i detta har vi bland annat lanserat en helt ny webbsida med onlinetjänst. Nu återstår en del arbete med att anpassa våra tjänster till den hälsomedvetna och väldigt upptagna livsstil som den svenska konsumenten har”, säger hon i en kommentar.
 
/FoodMonitor
 

t20