anIMG 1020
Statsministern i Mitt i City
– Från det egoistiska samhället till det solidariska samhället. Det är det som vår regering nu kämpar för.
Statsminister Stefan Löfven gjorde idag ett kort men uppskattat besök på gallerian Mitt i City i Karlstad inför Socialdemokraternas distriktskongress. Hundratals nyfikna samlades. Många ville ta en selfie med statministern och ställa frågor. Hans tal handlade bland annat om arbetslösheten, klimatet, och jämlikheten.
anIMG 1011– Vi har en situation där vi har en alldeles för hög arbetslöshet bland ungdomar. Nu ska det bli slut på det. Vi ha en bättre skolgång. Vi ska ha en välfärd som alla kan lita på. Vi ska ta oss an klimatmålen för vi får inte låta temperaturen på jorden höjas mer än två grader därför att då skapas en osäker framtid för våra barn och ungdomar, säger statsministern.
– Och vi ska skapa ett jämställt samhälle där kvinnor och män har samma möjligheter. Nu är det slut på individualismen, egoismen, och bara tänka på sig själv. Nu hjälps vi åt.
anIMG 0931
Mitt i City är den största gallerian i Karlstads centrum. Gallerian är ett dragplåster för norrmän som reser över gränsen för att handla mat och andra varor.
Som FoodMonitor berättat om tidigare så har bland annat yoghurtbolaget Chillbox etablerat sig där. Där finns också flera populära restauranger och kaféet Wayne´s Coffee.
/FoodMonitor

t20