itrim_gruppbild_dec10_new_large
Tillväxt och egen webbshop
Motionskedjan Itrim finns idag på 30 ställen i Sverige och efterfrågan på företagets tjänster och produkter är stor från hela landet, meddelar man. För att möta detta startar Itrim nu en webbshop på www.itrim.se där man bl.a. tillhandahåller sitt eget sortiment av måltidsersättningar och en kokbok – Lätta recept med Handflatemetoden.
 
Webbshoppen vänder sig till alla, men i första hand till människor som är eller har varit kunder på något Itrim-center, har genomgått motions- och viktminskningsprogrammet och därmed vet att det behövs ändrade vanor och livsstilsförändringar för att nå varaktig viktminskning. Alla som handlar i webbshoppen informeras om Itrims program för varaktig viktminskning.
 
– Webbshopen är inte någon viktminskningstjänst. Måltidsersättningar är ett utmärkt verktyg för att snabbt gå ner i vikt, men skall inte ses som den kompletta lösningen för varaktig viktbalans. Då behövs nya vanor och personligt stöd, vilket vi erbjuder på våra Itrim-center, säger Juliane Danielsson produktansvarig och ansvarig för Itrims webbshop.
 
Under 2011 ligger Itrims fokus på tillväxt. Ett led i expansionen är att man nu når fler människor genom att sälja sina produkter genom webbshopen. För att kunna hålla en hög tillväxttakt satsar man nu även på att erbjuda licenser till ledande friskvårds-/motionsanläggningar i hela Sverige, parallellt med att man växer genom fler franchisetagare, enligt ett pressmeddelande från bolaget.
 
/FoodMonitor

t20