solfro-b_640x472_new_largeBrödnyhet
med hela frön
Enligt Polarbröd har intresset för frön i bröd ökat markant under den senaste tiden. Därför lanserar företaget nu ”Solfrö”, ett ljust bröd med hela frön. Brödet är färdigskivat och är strösslat med hela solrosfrön.
 
Konsumenter som har testat Solfrö har enligt Polarbröd gett brödet höga betyg, framför allt i fråga om smaken. Ljust bröd med hela frön är ovanligt i brödhyllan. Polarbröd satsar enligt egen utsago stort på innovation och nya produkter under 2011. Solfrö är först ut i årets lanseringsprogram.
 
Inspirationen kommer från de långa, ljusa, norrländska dygnen med en känsla av en sol som aldrig riktigt vill gå ner. Solfrö är ett riktigt gott, ljust bröd med hela frön. Ljust bröd med frön har varit efterlängtat. Vårt val av frön blev solrosfrön, vilket stämmer överens med vår idé om det här brödet. Därför känns namnet Solfrö som ett självklart namn, säger Sara Edholm, produktchef på Polarbröd AB.
 
/FoodMonitor