vwsparkling_samlade_new_largeNytt från Vitamin Well
Vitamin Well lanserar nu Sparkling Water som är ett nytt, milt kolsyrat vatten med vitaminer. Nyheten kommer i tre smaker: naturell, hallon och blodapelsin.

Vitamin Well Sparkling Water ska lanseras som ett modernt alternativ till traditionellt mineralvatten med tillskott av vitaminer. Vattnet tappas vid Guttsta Källa i Västmanland, en källa som klassas som naturligt mineralvatten och berikas därefter med vitamin B12, biotin, vitamin D, folsyra samt mineralen selen, meddelar bolaget.
 
– Med Vitamin Well Sparkling Water har vi tagit fram ett gott och friskt vatten utan socker i tre smaker, naturellt och med naturliga aromer från hallon och blodapelsin. Dessutom är Sparkling Water berikat med bland annat vitamin D, som många med mig har svårt att få i sig tillräckligt av, säger Catharina Carlsdotter, Marketing Manager.
 
Vitamin Well är kända och prisbelönta för sin stilrena design. Med Vitamin Well Sparkling Water lanseras en ny och lite större 60 cl flaska med samma tilltalande formspråk och uttryck som tidigare.
 
– Vår ambition är att driva kategorin funktionella drycker och samtidigt utveckla det svenska dryckesutbudet, säger Catharina Carlsdotter, Marketing Manager.
 
Vitamin Well Sparkling Water finns att köpa på 7-Eleven och Pressbyrån från vecka 13 och på övriga försäljningsställen från vecka 14.
 
/FoodMonitor

t20